نیکی هیلی: باید گزینه‌های سخت گیرانه تری در قبال ایران اتخاذ کنیم-راهبرد معاصر
یمن: ناوهواپیمابر را هدف قرار دادیم/سرنگونی جنگنده آمریکایی الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان

نیکی هیلی: باید گزینه‌های سخت گیرانه تری در قبال ایران اتخاذ کنیم

سفیر سابق آمریکا در سازمان ملل به شدت از رویکرد دولت بایدن و حزب دموکرات در قبال برنامه هسته‌ای ایران انتقاد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۰ - ۱۷ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 08
کد خبر: ۱۰۸۷۱۳

نیکی هیلی، سفیر پیشین آمریکا در سازمان ملل که در کمیته روابط عمومی آمریکا و اسرائیل (آیپک) سخنرانی می‌کرد از رویکرد دولت بایدن در قبال برنامه هسته‌ای ایران انتقاد کرد و گفت: من متوجه نمی‌شوم چرا آن‌ها فقط از افرادی دعوت می‌کنند که طرفدار توافق هسته‌ای با ایران هستند.

وی در این سخنرانی تاکید کرد: من به اسرائیل علاقه زیادی دارم و معتقدم باید بیش از این با هم در ارتباط باشیم.

نیکی هیلی ضمن انتقاد از روش دولت بایدن در قبال ایران تصریح کرد: باید گزینه‌های سختگیرانه تری را در مقابله با تهران انتخاب کنیم، ولی بایدن ظاهراً می‌خواهد دوباره به توافقنامه برجام بازگردد.

هیلی ادامه داد: من از همه دموکرات‌ها می‌خواهم که به اندازه جمهوری خواهان از اسرائیل حمایت کنند و در این زمینه اختلافات سیاسی بین حزبی را کنار بگذارند.

این مقام پیشین دولت ترامپ در ادامه سخنرانی خود افزود: اگر کسی از سیاست کنونی آمریکا در قبال توافق فاجعه بار ایران حمایت می‌کند، با انتقال سفارت آمریکا به بیت المقدس مخالف است و در جنبش‌های تحریم اسرائیل شرکت می‌کند به هیچ وجه نمی‌توان آن را به عنوان یک دوست برای اسرائیل در نظر گرفت و نمی‌تواند مدعی ارتباط مسالمت آمیز با اسرائیل باشد.

سخنگوی کمیته روابط عمومی آمریکا و اسرائیل فعلاً به سخنان روز گذشته نیکی هیلی هیچ واکنشی نشان نداده است.

بسیاری معتقدند نیکی هیلی یکی از نامزد‌های پرطرفدار انتخابات ریاست جمهوری در سال ۲۰۲۴ خواهد بود. جمهوری خواهان آمریکا همواره یکی از منتقدان اصلی توافقنامه هسته‌ای ۲۰۱۵ ایران هستند که در زمان باراک اوباما به امضا رسید. آن‌ها می‌گویند دونالد ترامپ با خروج از این توافق در سال ۲۰۱۸ رویکرد مناسب تری را در قبال برنامه‌های هسته‌ای کشورمان اتخاذ کرده بود.

مطالب مرتبط
ارسال نظر